Joskus on aika tehdä suuria päätöksiä. Ja nyt oli sen aika. Olemme jo todella kauan haaveilleet ,että  voisimme taas asua maalla. Eihän haaveet toteudu ,jos niitä ei toteuta. Niinpä laitoimme Puuhamaan myyntiin ja etsimme paikan maaseudulta. Mutta siihen saakka touhut täällä Puuhamaassa jatkuu entiseen tapaan. (Voi viedä aikaa ennen kuin Puuhamaa saa uuden omistajan)  Mutta Puuhamaahan on siellä missä mekin. Eli tämä bloki jatkuu kuitenkin.

Toisaalta jo kädet syyhyää ajatuksesta, että pääsee tekemään uutta puutarhaa. Uutta ja erilaista, toivottavasti isompaa, vaikkei tämäkään puutahra mikään pieni ole.

Osa kesäkukkasista alkoi olla jo aika heikossa hapessa, joten kävimme hakemassa jo vähän syyskukkasia.

IMG_4211-normal.jpg

Sinkkivannasta laitoin vaarin Ruusut ruusupenkkiin, Petuniat jouti kompostiin ja tilalle vähän uutta piristykseksi. Vielä varmaan täytyy hankkia lisää jotain kivaa roikkuvaa ja ottaa lumihiutaleet myös kompostiin.

IMG_4209-normal.jpg

Vielä muutama tällainen portaisiin ja taas alkoi näyttää vähän paremmalta.

Pitihän sitä terassin pöydällekkin jotain syksyistä saada. 

IMG_4214-normal.jpg

Ihanaa kun on ollut niin lämmintä iltaisin. On ollut ihana laittaa kynttilöitä lyhtyihin tunnelmaa tuomaan pimeään iltaan. Altaaseen laitoimme valot taas paikalleen ,jotta niistä voi nauttia myös illan hämärässä.

Ja mikäs sen mukavempaa, kuin saunan jälkeen istua lämmin teemuki kädessä ja nauttia tunnelmavaloista ulkoterassilla. Sääkin on ollut  kuin yleensä Elokuussa.

Omenia olemme kuivattaneet kun sienisatoa ei vielä ole kovinkaan runsaasti löytyny. Mutta kuivatut omenan lastut on tosi mukavia naposteltavia. Voittaa perunalastut mennen tullen.

Viimmeinen luumupuu on nyt vasta saanu satonsa kypsäksi. Ne täytyy meidän kerätä tänä viikonlopulla, mutta niitä ei laiteta säilöön ,vaan syödään ja nautitaan sellaisenaan.