Lauantai aamuna heräilin aitasta virkeänä kauniiseen aamuun jo vähän yli viisi. Aamu sarasti kauniisti ja lupasi heinoa päivää. Kotkanpesän (huussin) kautta mökkiin aamupalaa tekemään. Kunnon saksalaisesta kinkusta tehty munakas, hyvää Porokylän ruisleipää ja mansikka soppaa. Jälkiruuaksi haudutettua teetä ja niin valmiina uuteen päivään.

Tekasin vielä termariin teetä ja vaihdoin patterit MP3 soittimeen ja sitten kaivonympärystän kimppuun.

                                    

Ei auttanu surra, kaivon ympärystän joutui kaivamaan ja mylläämään kokonaan kun upotettiin sähkökaapeleita. Tarpeen jotta saadaan valaistus mäen alle. Vastahan mie sen viime syksynä tein. Mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Myöhään syksyllä totesin että mukulakivetys kaivon ympärillä ei ehkä olekkaan niin hyvä juttu. Oli aikas liukasta. 

Kyllähän siinä kaivamista oli. Olinhan ne paraani mukaan juntannut veden kanssa paikalleen. Sitten kaivoin syvän ojan johon sitten upotin sähkökaapelit. "Suojattuna tietysti"

Sen jälkeen hiekka paikalleen ja taas junttaamaan se kovaksi veden kanssa. Siinä touhussa kyllä piti välillä pitää voimia keräävää teetaukoa. Musiikin kuuntelu samaan aikaan on hyvä idea. Ensinnäkin kukaan ei häirihe kun en huomaa ketään ohikulkijaa kun en kuule. Ja musiikin tahtiin on mukava touhuta. Siinä samalla voi vähän jammaillakkin. Onhan se varmaan huvittavan näköstä muiden silmissä. Van saahan työnteko olla kivaa.
 

Lopultapa pääsin sitten s-laattoja kantamaan toiselta puolen parkkipaikkaa ja iskemään niitä paikalleen. Siinäpä se päivä hupsahti mukavasti iltaan. 

 Illalla kun ei enään nähny ulkona touhuta suursiivosin ja lämmitin saunan. Nyt se oli hyvä suursiivota kun osa lauteista oli kannettu ulos. Oli vähän tiellä sähköjen asennuksessa. Mutta olipa hyvä saunoo sen jälkeen puhtaassa saunassa. Ja untakaan ei tarvinnu houkutella.

                                        

Vielä täytyy korjata kukkapenkkejä kunhan tuo vaari joutaa tuomaan joskus multaa.