.Onnistunut päivä Hyvinkään asuntomessuilla

Tarkoituksemme oli löytää vähän ideantynkää ja vahvistusta omille ideoille. Ja löytyhän sitä. Tämä talo me valittiin kaunneimmaksi taloksi väritykseltään. Harmi että sinne ei päässyt katsomaan sisäratkaisuja. Väkeä oli aika lailla mutta ei haitaksi asti. Rytmitettiin katsomiset niin ettei tarvinnu kauheemmin jonotella.

h%C3%A4%C3%A4t%202013%20591-normal.jpg

Paljohan sieltä tuli ideaa ja tietoa kerättyä. Kuvasin varmaan reilun 400 kuvaa, mutta niistä ei toinna tänne laittaa. Valmista ideaa ei tullut mukaan mutta tosiaan lukematon määrä ideaa jota on hyvä lähteä kehittämään eteenpäin omiin tarpeisiin.

Ainut mikä minua hämmästytti oli se, että terasseille ei ollut tullut mitään uutta. Oli lasitusta ja ilman. Oli petsattuna harmaaksi ja petsaamatta. Mutta mitään konkreettisesti uutta ei ollu. Todellinen uudistus (jota myös etittiinki) oli terassiovissa. Nyt on tullut markkinoille todella pätevä liukuovi lämpölasilla. Näi saa kesällä olohuoneen jatkumaan terassille. Ja samalla valmistajalla ikkunatkin oli todella monikäyttöisiä ja hyviä.

ploki7-normal.jpg

Kiveä oli monessa muodossa käytetty pihoihin ja osahan ei ollut valmistunutkaan. Alueelle oli tehty Japanilainen puutarha. Kiersimme myös sen. Olihan siellä kauniita yksityiskohtia. Mutta heräsi vääjäämättä kysymys. Kuka hoitaa kun messut on ohi. Pelkään pahoin että ei kukaan. Ja parissa vuodessa koko komeus on kaikkea muuta kuin Japanilainen puutarha.

Japanilaista puutarhaa tulee hoitaa joka päivä. Ja tekisippä mieli käydä kuvaamassa 2-3 vuoden päästä koko komeus. Mutta ei saa olla nekatiivinen vaan toivoa että kaupungin puutarhuri hotaa tai huolehtii että joku hoitaa ne hyvin.

h%C3%A4%C3%A4t%202013%20558-normal.jpg

Oli myös kivoja kiviportaita nurmikkorinteessä. Niissä oli käytetty ihan tukevaa kiveä eikä kivilaattaa kuten yleensä. Samoin vesi oli hyvä elementti.

h%C3%A4%C3%A4t%202013%20538-normal.jpg

Tämä sai minut hymyilemään leveästi. Joku toinenkin on ymmärtänyt että piikkilanka voi olla muutakin kuin este jostakin jonnekkin. Tykkäsin tästä todella.

ploki11-normal.jpg

Mutta tilatiteista upeimpia oli nämä. Tämä hevosenpää oli todella taitavaa työtä.

ploki9-normal.jpg

Vene oli taitavaa käsityötä, mutta minusta siitä puuttui jotain. Tuli sellainen tunne vene ja ?? siis mitä. Mutta kaunis

ploki8-normal.jpg

Mutta tämä päiväkodin portilla oleva Villisika sai todella hyvälle tuulelle. Aivan ihana. Oli taiteilija saanut siitä jopa näköisen. Pikkupossut ei ollut onnistuneet, mutta ei se haitannu.

h%C3%A4%C3%A4t%202013%20627-normal.jpg

Kävimme syömässä ja tälläkertaa ruokakin oli todella maukasta. Muutamina aikaisempina vuosina ei ruokaa juuri päässy kehumaan. Välillä kyllä näytti että ruokailu jää kesken sillä taivaalle kertyi kunnon sadepilviä, van eipä messuväkeä kastellukkaan. Tuuli kuljetti sadepilvet kauempaa ja suurimmaksi osaksi aurinko paistoi, eikä ollut liian kuuma.

ploki6-normal.jpg

LÄMMIN KIITOS HYVINKÄÄLLE ERITTÄIN HIENOSTI ONNISTUNEISTA ASUNTOMESSUISTA. LIIKENNE JÄRJESTELYT OLI TODELLA HYVIN HOIDETTU.

MUUTTA SUURIMMAN KIITOKSEN SAA NE NUORET JOTKA OLI OPPAINA LINJA-AUTOISSA. TE SAITTE KAIKKI HYMYILEMÄÄN JA NAURAMAANKIN. HOIDITTE HOMMAN KOTIIN TÄYSILLÄ PISTEILLÄ.