Pääsiäinen tulee vauhdilla ja on tarkoitus viettää sitä mökillä. Olen mökiltä jo tuonu kotiin kaikki tekstiilit ja pessy ne. Omenapuutikin leikattiin samalla kun käytiin siellä. Ihanaa ne on hoidettu, yksi työ vähemmän kevättöistä.

Ihastuin noihin nyöritettyihin purkkeihin ja pulloihin mitä tein ystävien häitä varten. Mutta sitten mietein millä niitä päällystäisin pääsiäistä varten. Villalangan jämiä on kotona enemmän ja vähemmän joten päätin sitten käyttää niitä. Tein siis pääsiäiskoristeita, kynttilänjakoja ja yhden kukkamaljakon. Tässä muutama kuva näpertelystä.

sillipurkki.jpg

Nyt täytyy löytää jostain kauniita keltaisia kynttilöitä. Niitä ei ole vielä kaupoista löytyny.

kyntti.jpg

Pääsiäismunia

mumialangasgta.jpg

Mökkitie oli kuin luistinrata. Ei ole ollu meidän aikana koskaan ennen tie tuossa kunnossa. Mutta nyt se onkin annettu kaupungin hoidettavaksi. Ja nehän ei mökkiteille kovin herkästi lähde hiekoituksia tekemään.

20170326_103200.jpg

Muutama ihana auringonlaskukin nähtiin tällä välillä. Kaunista väriloistoa on välillä saatu silmäniloksi. (vaikka viisaammat kyllä sanoo että saastetta se on)

20170323_060844.jpg

Kun mökillä leikattiin omenapuut otin muutamia oksia kotiin maljakkoon. Ja innostuin tietty askartelemaan vähän pääsiäistä kotiinkin. Käytin tuota klitterikoristetta muotoilussa. (ei ole sitä varten kylläkään) Se kovettuu hyvin koholle ja sitten sain maalattua päälle. Sain kohokuvio koristeita kotiin pääsiäiseksi. 

20170327_120707.jpg

Saa nähdä onnistunko tänä vuonna saamana omenapuunoksat kukkimaan. Joka vuosi ei ole onnistunu. Mutta aina sitä täytyy kokeilla.

20170327_121626.jpg

Nyt odotellaan että säät lämpiää ja alkaa kunnon kevät. Ja alkaahan se  jossain vaiheessa.