Jotta häähumu ei jäisi vain omiin häihin ja rääppiäisiin niin tässä lisää.

 

Kun poika meni naimisiin Juhannusaattona, niin me siamme uuden tyttären ja hyvän saimmekin.

Häät oli pienet ja intiimit. Hääpari vihittiin ihanassa vanhassa puukirkossa Teiskon kirkossa ja kaikki taisi herkistyä tilaisuudessa.

 

teiskonkirkko-ulko%5B1%5D-normal.jpg

Kirkko oli kauniilla paikalla ja todella kaunis. Erilailla kuin ortodoksikirkot, mutta kaunis kuitenkin.

 

IMG_2481-normal.jpg

Ja syystäkin sitä herkistyi. Jokaisen äidin ja isän unelma on saada laittaa tyttärensä häät. Ja kun itsellä ei ole enään tytärtä, sitä liikuttui. Kameran takana kun olin ja otin paljon kuvia, niin sain pidettyä tunteeni kurissa. Vaari sai kuitenkin saattaa miniän alttarille. Se olikin kunnia tehtävä.

Kirkko oli todella kauniisit koriteltu koivuin ja kukkasin.

IMG_2564-normal.jpg

Hääpaikaksi oli nuoripari valinnut aivan viehättävän, maalaisromanttisen paikan. Ja oli siinä mukana hieman kartanoromantiikkaakin.

Hääpaikaksi oli valittu Vanhalan hovi.

vaihm%5B1%5D-normal.jpg

Oli romanttista niin ulkona kuin sisälläkin.

IMG_2777-normal.jpg

Hääjuhlassa viihtyi niin lapset kuin aikuisetkin.

Lapset viihtyivätkin erityisen  hyvin kun ulkona oli eläimiä mitä saatto ikäydä ihastelemassa ja ruokkimassa.  Ja pihassa olevaan suihkualtaaseen piti käydä heittämässä kiviä heti kun mummelin valvova silmä välti. Ja eihän sitä nyt kaikkiaja kiven nakkaamisia pitänytkään huomata.

 

Vaikka ei se keskimmäinen pikkumies kauheen mielissään ollu kun joutui lähtemään kotiin eikä äiti ja isä tulleetkaan mukaan. Mutta hvyin kaikki meni. Oltiin sitten yö lapsenlikkana jotta morsiuspari sai viettää hääyönsä rauhassa, ilman että lapset häiritsivät.

Lähdimme Sunnuntaina jo hyvissä ajoin poispäin. Tosin, tullessa innostuttiin leikkimään turistia. Eli auton keula kohti tuulta. Ajeltiin pitkin pikkuteitä kohti Espoota. Käytiin kattelemassa maisemia ja lyödettiin kiva ruokapaikka. Hämeenlinassa päätimme käydä kattomassa linnaakin. Mutta sinen täytyy mennnä niin että on aikaa koko päivä.

IMG_2849-normal.jpg

Loppumatkasta vaari halusi uimaan. Ja löysimmekin todellisen yllätyksen. Aikaisemmin en ole käynyt uimarannalla jossa on otettu huomioon rullatuolipotilaatkin. Tosi mahtavaa. Rantaan pääsi uuimaan aivan vaivattomasti vaikka olisi ollut rullatuolissa. Oli tehty laattapolut.

IMG_2962-normal.jpg

Ranta oli myös todella siisti. Näki että sitä harjataan koneellisesti päivittäin.

IMG_2932-normal.jpg

Ja onhan se ainutlaatuinen paikka muutenkin sillä järvi onkin lähde. Ranta sopii todella hyvin lapsille koska matalaa riittää. Paikka on siis Kiljavalla.

IMG_2955-normal.jpg