Moni on tehny jo tän tilinpäätöksen ja niin innostuin minäkin.

Mitä unelmia toteutit vuonna 2016

Muita unelmia ei ollu puutarhan suhteen kuin että saisin tehtyä uuden vadelmapenkin ja että kaikki kasvaisi hyvin. Ja sen sain syksyllä tehtyä.

s19.jpg

Mitä opit

Sen opin että ei kaikkeen aika riitä, mutta ei kannata liikaa murehtiakkaan sillä asioilla ja niin myös kasveilla on tapana selviytyä. Luonnolla on omat konstinsa.

IMG_0076.jpg

 Mitä murehdit.

Murehdin aika paljon Köynnösruusun kohtaloa. Se oli jo niin ihanan iso ja kukki runsaasti monena vuonna, mutta sitten talvi meinas tappaa sen. Mutta onneksi se jäi kuitenkin henkiin.

Mistä haaveilet vuodelle 2017

Voi haaveita on paljon. Mutta mutta täytyy tarttua niihin hommiin mitä pitää taas uusia. Puutarha kaipaa uusia portaita ja ne varmaan pitäsi saada uusittua. Aika on tehny tehtävänsä. Samoin suihkualtaan allasmuovi alkoi syksyllä vuotaa, joten edessä uuden altaan teko. Talven aikan vähän ideoitava jotain uutta tilalle.

Mutta toivon hartaasti että keväällä kukkisi kaikki syksyllä istutetut sipulikukat kukkisivat runsaana. Talven säät ei vain lupaa hyvää. 

En laita haastetta erityisesti kellekkään. Mutta josko joku ottasi haasteen vastaan. Sopii muillekkin kuin puutarhaihmisille.

Haaveillaan jo kesästä ja kesän tuoksuista.

7ff25b79-b9ff-4299-812b-5fb1135f1b61.jpg