Olemme saaneet talven. Pakkasta on ollu täällä eteläsuomessakin jopa miinus kahtakymmentä astetta ja aurinko on paistanu. Ihana talvisää on suosinu meitä. Joten siitä en kyllä voi valittaa.

Ainut harmi on ollu tuo harmaa. Enkä tarkoita säätä.

Keittiöön virkkasin maton jo aikaisemmin. Kuten olen aiemmin jo kertonukkin. Mutta se kude loppu harmiksi kesken. No enhän sitten löytyny mistään lisää oikean väristä. Mutta halusin sen valmiiksi kuitenkin. Löysin vaalempaa harmaata ja jatkoin sitten sillä. Kuviota piti sitten muuttaa ettei näytä entistäkin pahemmalta. Mutta nyt matto on oikean kokoinen.

Ei ihan miellytä silmää, mutta saa nyt välttää arkimattona.

Jahka sitten joskus löydän oikeaa väriä, niin puran vaalean osan pois ja virkkaan uudelleen. Teen sitten jonkun pikkumaton tosta vaaleammasta harmaasta. Olis kai jostain netin syövereistä löytyny, mutta en oo niin innokas tilaamaan netin kautta tuotteita.

Tällanen siitä sitten tuli.

20180224_080828.jpg

Koska matosta tuli liukas vaikkakin tosi painava. Laitoin nurealle puolelle jarrut tälläsellä sukkajarruaineella. Oli muuten tosi hyvä. Ei luista matto lattiapinnalla.

20180224_080925.jpg

Harmaata väriä  olisin tarvinnu muutenkin, kun aloin merkata lautasliinoja. Ja eihän sitä sitten löytyny mistään. Kävin monta liikettä läpi pääkaupunkiseudulla. Soittelin ja laitoin sähköpostia, mutta tuloksetta. Joka paikassa sanottiin, ei voi tilata kun ei ole valikoimissa mistä tilata. Olin jo merkannu kuvion muuten valmiiksi niihin. Kokeilin mustaa. Ei. Ei sopinu. Sitten saven ruskeeta, eikä sekään miellyttäny silmää. Lopulla muistin,  että onhan minulla harmaata ompelulankaa,  joten päätin merkata sillä. Se on kylläkin aika kovaa lankaa,  joten työn jälki ei ole niin hyvää kuin haluaisin.  Kai tuotakin lankaa olis jotain netin syövereistä löytyny ja saanu tilattua. Mut nyt mennään näillä. Yhden olen jo saanu valmiiksi, mutta vielä riittää näpertämistä muutamaksi illaksi ennen kun ovat valmiita. Tein tarkotuksella erivärisillä ruusuilla noita lautasliinoja. Musta se oli niin kiva ajatus, ettei kaikki oo samanvärisiä. 

Tällasta sitten olen saanut aikaan. En ihan oo tyytyväinen käden jälkeen. Mutta mieheni sanoi, että kuka joka langan pistoa tutkii. Ja muutenkin hän on kannustanu mua tässä harmaa ongelmassani. Mutta niinhän siinä tulee käymään, että kun en enää tarvii niin heti tulee jossain vastaan. Mutta sitten ostan kyllä varastoon. Onpahan sitten harmaata lankaa. Tarviinpa tai en. Oon niin kovalla työllä sitä ettiny.

20180224_082451.jpg

 

20180224_082509.jpg

Paljon on ideoita joita haluun toteuttaa, saa nähdä riittääkö talvi niiden toteuttamiseen.