Sitä joka kesälle jotai uutta kehittelee ja sit jotkut huolehtii että pientä puuhaa riittää. 

Ostettiin huvimaja, ihan edullinen ja nyt sitten tehdään sille terassia ja pitäähän se ympäristökin muokata istutuksineen. Minä kun oon kaivannu sellasta rauhaisaa ja vähän romanttistakin oleskelu paikkaa puutarhaan. Saas nähdä millasen saan aikaan. Onneksi tu minun ihana puoliso auttaa näissä puuhissa.

Nyt tässä vaiheessa vielä.

9.jpg

Uusia taimia täytyy myös kasvattaa roskakatoksen katolle kun joku älykääpä ei voinu tulla pyytään taimia vaan repi niitä siitä. Vei kukkapenkistäkin taimia. En ihan jaksa tuollaisia ihmisiä ymmärtää. Minulta on aina riittäny taimia niille jotka niitä on halunnu. Pitäsköhän laittaa lappu tuonne mäen alle.

ÄLÄ VARASTA TAIMIA SAAT NIITÄ PYYTÄMÄLLÄKIN.

2.jpg

Suihkualtaan muovi alkoi vuotaa joten se on myös uusittava. Mutta täytyy nyt vähän pähkäillä. Haluun jotain uutta taas. Se on vielä mietintä myssyssä millasen altaan laitn. Allas kuitenkin.

4.jpg

En ole vuosiin laittanu kesäkukkia kukkapenkkiin joten tänä vuonna arvelin laittaa. En ole vielä kyllä laittanu ruukkuihinkaan. Odotan tuonne 10 een päivään saakka. Jospa sitten olis jo niin lämmintä pysyvästi ettei ne palellu.

Hyvää alkukesää kaikille.