Uusivuosi vietettiin vaarin kassa kotona rauhallista koti-iltaa veittäen. Tänä vuonna huomasi selvän eron siinä kuinka paljon vähemmän ihmiset ampuivat raketteja edellis vuosiin nähden.

Sää on kumpuillut laijasta laitaan, Välillä tulee lunta sitten taas vettä. Välillä on paukkupakkaset ja prin päivän jälkeen taas jo muutama aste plussalla. Ei ainakaan pääse kylläsymään.

Olemme olleet todella vähän mökillä tänä talvena. Olen tehnyt käsitöitä ja keskittynyt kotitöihin. Neulomisen ja virkkaamisen lisäksi olen myös ommellut jonkin verran. 

 Kävimme mökillä lumitöissä ja voi miten eri maailma onkaan kun valkoinen koskematon puhdas hanki peittää maisemat.

IMG_0448.jpg

Tietä ei oltu vielä aurattu. Lunta oli kertyny reilu 25cm ja lumen alla oli peilijää. Piti vähän varovasi hippastella että ei päässy jalat alta lipeemään.

IMG_0470.jpg

Kun saatiin parkkipaikka lumesta kolattua. vuorossa oli portaat. Mutta kyllä ne oli aika ihanat lumipeitteineen.

IMG_0468.jpg

Mökki oli valkoisen lumen ympäröimänä.

IMG_0488.jpg

Jotenkin oli niin puhdasta syksyn jälkeen.

IMG_0496.jpg

Piha ei muistuttanut millään lailla kukkivaa puutarhaamme. Vain muutama pystyssä oleva perennojen siemmenkotavarsi antoi pienen vinkin, että puutarhassa saattaa vaikkasta olla kukkiakin kesällä.

Kunhan on aikaa enempi niin täytyy taas ottaa viikonloppu ja nauttia hiljaisuudesta ja saunoa pitkän kaavan mukaan.

Ai niin Amaryllis. Lupailin laittaa siitä kuvan kun se kukkii. Nyt näyttää että on tulossa vielä toinenkin kukkaputki. Toivottavasti jaksaa kukkia.

IMG_0435.jpg

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2015 teille kaikille. Nautitaan valkoisesta lumipeitteestä, kun sitä on meille vihdoin annettu.