Saimme nauttia talvesta parisen viikkoa ja sitten alkoi taas vesisateet. Ja niinhän ne lumet hävisi. Jotenkin oli ihan eri into päällä laittaa kaikkea kun oli lunta ja pikku pakkasta. Harmittaa että juuri silloin kun oli lunta en päästy mökille. Mutta puoliso oli jo alooittanu jouluvalojen laiton. Ja nyt on laitettu sitten yhdessä lähes kaikki jouluvalot puuhamaahan. Ja reilustihan niitä joka vuosi laitetaan.

Pikkumiesten leikkimökki sai omat jouluvalonsa.

(puuttuu kuvasta ikkunoilta mustikanvarvut jotka laiettiin myöhmmin)

jouluvalot%20leikkim%C3%B6kkiin.jpg

Mökki sai myös jouluasunsa. Sekä aitta.

jouluvaloja.jpg

Keväällä kaadoimme kuusia ja mäntyjä pihasta ja niistä tuli ihan kauheesti oksia. Ei sellaista määrää havupuunhaketta kukaan tarvinnu joten poltin sitten ne valtavat havukasat nuotiossa. Aika homma oli roudata niitä havuja nuotioon, mutta 4h urakointia niin homma oli hoidettu. Nyt näyttää taas hyvältä kun ei ole oksapinoja tontilla.

20161126_104618.jpg

Puoliso kaatoi kuusen joka sitten laitettiin terassille. Ylimääräiset oksat käytettiin ruusujen talvisuojaukseen.

20161126_185759.jpg

Olin ihan varma että nyt sitten piha on joulua varten valmiina mutta kun olimme palaamassa kaupunkiin niin puoliso tuumasi että pari valosarjaa täytyy hankkia jos ei kotona ole ylimääräisiä. Oli saanu jonkin idean rinteeseen. No innolla odotan mikä se idea on.

Jonkun verran toki olen tehny sisällekkin tunnelmaa. Mutta en vielä joulua.

joulupallukat.jpg

Työmatkat ja illat kotona olen neulonu koko syksyn sukkia, lapasia ja kynsikkäitä. Ja aika nippu niitä onkin tullut. Mutta niistä myöhemmin lisää.

Leivottua on tullut myös aika paljon, vaikka pitäsi noita linjojakin välillä ajatella. Mutta kun illat pimenee on vain niin mukava leipoakkin. Tämän kakun tein puolisolle syntymäpäivän kunniaksi.

upin%20kakku.jpg

Oikein hyvää Adventtiaikaa kaikille.