Alkukesän kukintaa puuhamaassa. Elämä kului jotenkuten selviämiseen arjesta. Yöunet jäi vähiin ensin sairauslomalla ja sitten kesäkuun alusta kesälomalla. Lähdin töihin vaikka tiesin kyllä ette en tulisi jaksamaan.

Kukinta antoi lohtua niin minulle kuin vaarillekkin.

Koristeomenapuu kukki kauniimmin kuin koskaan.
Yli kahdeksan sataa tulpaania kukki samaan aikaan puuhamaassa muiden alkukesän kukkien kanssa.
Kauneudella on suuri kyky antaa voimaa.         


Omenapuiden alla oli mukava istua teekupposen kanssa ja katsella kun mehiläiset pörräsi kukissa.
Yöunet jäi vähiin 2-3h yössä. Välillä sain nukuttua tunnin tai kaksi päivällä. Onneksi oli kesäloma.
Ulkoilimme vaarin kanssa niin paljon kuin suinkin, pihatöissä ei juurikaan ollut tekemistä. Mutta poika tuli käymään lasten kanssa aika usein ja pikkumiehet vei ajatukset muualle edes vähäksi aikaa niin minulla kuin vaarillakin.
Norjanangervot siirsin viime syksynä pois tuvan ikkunan alta kun ne veivät siinä liikaa tilaa ja tuoksu oli niissä niin voimakas. Tuoksu tuli avoimesta ikkunasta sisälle tupaan voimakkaasti, liian voimakkaasti.  Ne lähti kasvamaan todella hyvin uudessa paikassa. Kukinta on yhtä runsasta kuin aikaisemminkin.

Vaskis oli myös heräillyt talviuniltaan. Tämä kaveri on asustellut kukkapenkissä jo useamman vuoden.
Tai minä kuvittelen ainakin että se on sama yksilö, mutta ota ja tiedä.Onneksi pystyimme juttelemaan vaarin kanssa näistä asioista ja lohduttamaan toinen toistamme. On todella suuri lahja että on saanut rakastavan ja ymmärtävän elämänkumppanin.


Toivottavasti ei enään tule vastaan tällasta työmäärää kun tuli näiden kuvien laittamisesta uudelleen tänne puuhamaahan. Urakka oli sen verran suuri että en jaksanut rueta etsimään ja siirtämään alkuperäsiä kuvia. Siksi varmaan olette huuomannut että osa kuvista ei ole oikealta vuodelta. Mutta oikeasta kohteesta kuitenkin. Muutin myös kirjotuksia koska juuri kyseiseen kirjoitukseen kuuluvaa kuvaa oli tosi työläs etsiä.
 
Enään puuttuu sivut ja niiden kuvat, mutta muutan nekin kokonaan uudenlaisiksi. Näin pääsen helpommalla. Mutta sen tiedän että jos ylläpitäjällä tulee vielä samnlaisia mokia poistan tämän blokin kokonaan ja aloitan uudelleen jollakin toisella ylläpitäjällä. Mutta nyt se on tavallaan tehty, vaikka en olekkaan ihan tyytyväinen lopputulokseen. Ja kuinkahan monta kirjoitusvirehttä löydän vielä kun luen uudelleen näitä kirjoituksia. Mutta ei kai se ole elämää tärkeämpää...