Nyt voi sanoa että kesä on tullut. Lämmintä, aurinkoa, vihreää ja kukintaa.

Koristeomenapuu kukki tosi runsaasti.

IMG_0059.jpg

 

Samoin omenapuut

IMG_2118.jpg

Kevät vuohenjuuret eivät hävinneet loistollaan puillekkaan. Tässä kuva yhdestä pienestä penkistä.

IMG_2111.jpg

Tulppaanit kukki myös kauniisti. Mutta monet jätti myös kukkimatta. Joten täytyy nyt nostaa ne ylös ja laittaa kuivumaan kesäksi.

IMG_0057.jpg

 

IMG_0069.jpg

Monivuotiset Orvokit aloittivat kukinnan ja kasvustot tuuheampia kuin edellisenä vuona. Ihanaa, kohta niitä voi jakaa ja sillä lailla lisätä.

IMG_0068.jpg

Nyt alkaa sininen aika. Aika ennen Liljoja. 

IMG_0048.jpg

Aluksi  näytti että ruusut on menyttä kalua. Mutta nyt näyttää että suurin osa on selvinny kuitenkin. Nyt vielä jännitetän miten on käyny köynnösruusun ja rakkaimman ruusupensaan. 

Kesäkukkia emme ole vielä hankkineet. Listaa tehty jo ja ruukut valmiina. Mutta käydään ne vasta viikon puolentoista kuluttua. Ei kannata käydä ennen kun on aikaa myös hoita niitä. Nyt on ollu sellasta haipakkaa tu elämä ettei ole kerinny juuri pysähtymään. Mutta kyllä niitä täytyy hakea ja reilusti.

Multaa on käyty 40 säkkiä. Suurin osa on jo kannettu mäen päälle. Jäljellä reilu kymmenkunta vielä. Osa kukkapenkeistä täytyy nostaa ylös ja laittaa uudelleen. Multa on hävinny penkistä ja osa perennoista levinny liikaa. Mutta kun taas tekee homman kunnolla niin sit ne onkin helpompi hoitaa muutaman vuoden ajan.

Puuhaa riittää ja kiva niin.