Talvi on ollut todella leuto. Vain ajoittain on ollut vähän lunta. Kyllä sitä vain on kaivannu lunta ja pakkastakin. Ja huomaa ettei tule ulkoiltua niin usein kuin tavallisesti, on niin harmaata ja likasta. Tuo likaisuus jotenkin  jo tökkii.  Kun haluaa lähteä ulkoilemaan täytyy ajaa autolla maaseudulle, että pääsee pois kaupungin likaisista kaduista. 

Nyt on tullut sitten siitäkin edestä tehtyä käsitöitä ja leivottua. Mikä ei sitten niin kovin hyvä ole. Alkaa tulla ylimääräsitä painoa. Vaari kyllä on tykänny kun on ollu herkkuja mistä napostella. 

Kaikesta käsitöistä ei ole tullu oltettu kuvia mutta tässä muutama.

 

TALVI%202014%20082-normal.jpg

Tässä parit miesten töppöset

 

TALVI%202014%20083-normal.jpg

Itelle kudoin nilkkureihin tällaiset lähes varrettomat töppöset. Ei ole varret näkyvissä.

TALVI%202014%20084-normal.jpg

Kevättä odotellessa täytyy ommella uusia kevätasusteita. Vaatteitahan ei ole koskaan liikaa niin kuin ei kenkiäkään.

Kohti kevättä mennään joten uutta päälle tarvitaan.

Tyttären haudalle tein mustikanvarvuista seppeleen.

TALVI%202014%20012-normal.jpg

Viime syksynä otimme sisälle yhden pelargoniaruukun. Otin siitä pistokkaan ja laitoin ruukuun. Katotaan kuin sille lopulta käy.Itte emäkasvi on ihme kyllä säilyny hengissä vielä tähän saakka. Se selviäminen ei aina ole niin itestään selvää kerrostaloasunnossa. Mutta ny kyllä näyttää lupaavalta.

TALVI%202014%20047-normal.jpg

Tämän ahkeran kaunottaren sain työkaverilta lahjaksi ja se jaksaa vain kukkia. Tämä on jo kolmas kukkaputki. Ensimmäisessä oli kuusi kukkaa, toisessa viisi. Tähän kolmanteen näyttäs tulevan kanssa viisi. Käsittämättömän ahkerasti se on jaksanut kukkia.

TALVI%202014%20049-normal.jpg