Kyllähän se kakku maisuti pikkumiehille. Renkaat tuli pääsiäisen aikana vaihdettua autoihin myös. Sää suosi todella upeesti, lähes kesäisen lämpimästi ja vietimme ihanat päivät pikkumiesten kanssa. Karttojen avulla etsittiin pääsiäispupun piilottamat suklaamunat, Purettiin enerkiaa leikkikentällä ja saippuakuplat ne oli pääsiäisen paras anti. Niiden kanssa meni kaksi päivää. 

Pääsiäinen oli rankka muuten henkisesti. Olihan 2v tyttären kuolemasta, mutta onneksi pikkumiehet oli viemässä ajatuksia muualle. 

Hääpäiväkin vietettiin tässä välissä. Se vietettiin ehkä ei niin romanttisesti mökillä pihatöissä. Mutta kävimme myös viettämässä laatuaikaa luonnossa. Hääpäivän ilta istuttiin järven rannalla kalliolla ja katsottiin aruingonlaskua hiljaisuudessa. 

 

 

IMG_9925-normal.jpg

Se tuo elämä on niin kummallista. Siihen mahtuu niin paljon iloa mutta myös tuskaa. Mutta kuitenkin kaikesta huolimatta sitä on niin onnellinen. Tärkeintä on se, että saa olla terve ja se kenen kanssa ne surun, tuskan,onnen ja  ilon aiheet jakaa.

5.5.2014

Vihdoinkin odotettu talviloma alkoi. No ei ehkä ihan näin olisi tarvinnut alkaa. Kunnon räkätaudilla ja luonto näytti kevään toiset kasvot.

IMG_9514-normal.jpg

Saimme kunnon lumipyryn ja hetkessä peittiyi maa valkoiseen lumipeitteeseen.

IMG_9516-normal.jpg

Mutta vain hetken maa peittiyi lumeen jo iltaan mennessä maa suli auringon lämmöstä. Tosin ei se nyt niin kauheen lämmintä ole vaikka aurinko paistaakin. Mutta vain hetki kesästä enään. Käki jo kukkuu ja voi tuota lintujen konserttia ulkona. Ja johan puutarha antaa vähän aavistusta alkukesän kukinnastakin.

IMG_9501-normal.jpg

Ensimmäiset Tulppaanit jo antaa loistoaan ja vihejeen tulevasta kukinnasta. Mutta kaikki ei varmaankaan kuki tänä keväännä. Ainakin niin pelkään, sillä Tammikuussa ne kerkis aloittaa kasvun kunnolla ennen kuin tuli pakkaset.

IMG_9978-normal.jpg

Narsissit kukkii parhaimmillaan joka puolella. Tässä kuvaa aikaisemmin lumen peittämästä pikkupenkistä. Päivänliljatkin on jo nostanut päättään kohti kesää.

IMG_9989-normal.jpg

Vuorenkilvet valmistautuvat muiden kukkien myötä kukkaloistoonsa.

IMG_9986-normal.jpg

Ja tämän mummelin on aika lakata haaveilemasta kesän lämmöstä ja alettava laittaa ruokaa rakkaalleen. Haaveillaan sitten illalla yhdessä kesän lämmöistä ja kukinnasta saunomisen ohella.