Joulu ja Uusivuosi meni vahudilla. Joulupäivän ja Tapaninpäivän yönä alkoi vatsatauti ja nousi kuume. No se oli odotettavissa sillä pojan perheellä oli se jyllänny ennen Joulua. Mutta mentiin kuitenkin Jouluaattona sinne. Ja saatiin se mukaan. Siinä meni muutama päivä potiessa. Harmi oli vain että ruokaa meni hukkaan tosi paljon koksa emme voineet ottaa etukäteen sovittuja vieraita vierailulle koska oltiin kipeenä. Mutta jos etsii hyviä puolija asiasta niin paino tippu mulla lähes 5kg ja puolisolla vähän yli 3kg. Täytyy aina yrittää ajatella positiivisesti.

Jouluaattoyönä mentiin mökille viettämään joulua mutta Tapaninpäiväaamusta aikasin piti lähteä kotiin kun alko vatsatauti. Siinä taudissa ei ole kiva olla mökillä kun siellä ei ole sisävessaa.

Uusivuosi sitten vietettiinkin kotona kaupunkiasunnolla ihan kahdestaan rauhallisesti. Parvekkeelta katottiin ilotulitusta, itte ei olla ammuttu enää vuosikymmeniin. Jotenkin ei raasi ampua rahaa taivaan tuuliin. Ja kaupungissa ammutaan muutenkin niin paljon raketteja ettei ole mitään tarvetta enää ampuakkaan.

Ei myökään tehty  mitään lupauksia sillä ei ne kuitenkaan toteutuisi. Uusivuosi samoin kuin vappu on sellaisia juhlia joita ei ole koskaan juuri juhlittu meillä. Joulu, Pääsiäinen ja juhannus sitten sitäkin enemmän.

uusivuosi2009%5B1%5D.jpg

Aika on kulut käsitöitä tehdessä ja puuhastellessa kaikkea pientä.

Käisttelemätön puinen puukkoteline sai uuden ilmeen. Maalasin sen valkoiseski ja servetistä leikkasin kuvion jonka kiinnitin servettilakalla. Vähän aikaa taas kelpaa. Aloin niin kyllästyä siihen puiseen olemukseen. Tarjotin saa saman käsittelyn jahka aikaa tulee sen verran.

 

puukot.jpg

Neulonu olen työmatkoilla ja telkkaria kattoessa. Ja jotain olen taas saanut aikaan.

Ittelle kynsikkäät. Mukava käyttää nahkasormikkaiden kanssa kun joutuu oleen enempi ulkona.

kysikk%C3%A4%C3%A4%20n.jpg

Sukkia lapsille eri kokoisia. Tosin vastaanottaja on vielä tietämättä. Aina niille on käyttäjää löytynyt. Eiköhän näillekkin.

lasten%20suk.jpg

Samoin näille.

posu.jpg

Nämä lähti postissa ystävän uudelle pikkuprinsessalle.

vavvelille.jpg

Näille aikuisten pitkille saapassukille varmaan löytyy käyttäjä.

misuk.jpg

Nämä tein itselle kumisaapassukiksi. Pitkät varren kumisaappaissa on mukavemmat kuin lyhyet varret.

misu.jpg

Nämäkin varmaan löytää vielä käyttäjän.

tiituksen.jpg

Puoliso taas hemmoitteli kukkasella. Ihanaa kun on mies joka muistaa ajoittain tuoda kukkasia kotiin.

sellasta.jpg