Talvi ei ole tullut vieläkään. Ikä taida enää tullakkaan. Pikkupakkasta on ollu välillä yöllä ja joskus ripauttanu pari senttiä räntää. Mutta Mustarastaat ym pikkulinnut jo konsertoivat aamulla antaumuksella. Viikko sitten oli jo ensimmäiset Leskenlehdetkin. Ja kukkapenkissä kukkii jo Krookukset. 

20200319_142747.jpg

Aloitin etätyöt kerran viikkoon. Työpisteen tekemisen sain valmiiksi. Onneksi.

Löysin kohtuu edullisen sähköpöydän ja entisestä duunnattiin isompi sohvapöytä. Lyhennettiin jalkoja ja niistä pätkistä askartelin kynttilänjalkoja.

20200314_082708.jpg

Alettiin suunnitella synttärijuhlija. 60+60. Paikka löydettii ja menukin päätettiin. Esiintyjä tilattiin ja teema löydettiin. Onneksi en kerinny laittaa rahaa vielä menemään. Se kun tuli tuo Korona maailman riesaksi ja kaikki piti perua. Onneksi perumiset meni mutkattomasti. Pitopalvelu oli suorastaan helpottuu asiasta. 

Nyt tehdään töitä kotoa käsin etänä.  Hiljaista eloa viikon verran kun yksin kotona ja työt etänä. Mutta hiljaisuus tekee kyllä hyvääkin. Hyvä kun tuun itteni kanssa juttuun.

20200321_073808.jpg

Lenkkeilyä ja Askartelua. Leipomista ja ruuan laittoa. Ja jos ei huvita niin sitten kirjan kuuntelua tai elokuvan katselemista. Tai sitten vain nautin hiljaisuudesta. Niin ne illat kuluu mukavasti. Puhun paljon työpäivänä puhelimessa, niin illalla hiljaisuus on jopa tervetullutta.

Alku kuukausi oli  vauhdikas. Suikuiltiin sinne ja tänne suunnitelmien kanssa.  Nyt on kiire vain töissä ja kiire vain pahenee. Kauhulla odotan miksi vielä menee. 

Toivotaan että mahdollisimman harva sairastuu ja jos niin lievästi.

Pidetään toisistamme huolta