Me vietetään tänä vuonna joulua kahdestaan. Viimeksi on vietetty joulua kahestaan 38v sitten. Silloin mentiin kihloihin.

Oli ihana yllätys kun poika pääsi käymään pikkumiesten kanssa viikonlopuksi. Päätettiin miehen kanssa että juhlitaan nyt sitten Joulua vähän aikaisemmin. 

Katettiin pöytä vähän juhlavammin.  Tosin nuorin pikkumies ihmetteli ja sanoikin että eihän vielä ole joulukaan. Mutta sovittiin että pidetään pikkujoulu. Ja se kävi pojille.

20201219_135706.jpg

Ruuaksi laitettiin jouluista ruokaa. Ja sehän maistui. Kaikille löytyi mieleistä syötävää.

20201219_162212.jpg

Muuten olin jo leiponu kaikki kahvilla tarjottavat, mutta pikku Vennin kanssa tein vielä joulutorttuja. Ne kun on parhaimmillaan juuri paistettuna. Puolet sai tomusokeria pintaan ja toinen ei. Kaikki ei tykkää tomusokerista.

20201219_191602.jpg

Tonttukin sattu käymään oven takana ja oli jättäny pikupaketit pojille. Ja mieli oli korkealla. Oli tosi kiva pikkujoulu. Ihanaa kun saimme viettää yhteistä aikaa edes pojan ja osan pojanpoikienkanssa. Vaikka niin mielellään olisi nautittu koko perheen seurasta. Mutta maailma menee nyt omaa menoaan ja me ihmiset sen mukaan kun se on mahdolista. Pidetään miehen kanssa pikkaisen erilainen joulu tänä vuonna. Mutta siitä ensikerralla enempi.

Leppoisaa ja tressitöntä joulun valmistelua kaikille.