Kun mökillä ei ole puuhastelua niin on aikaa sisutella kotia. Ostin aikaisemmin kristallivalaisimia olohuoneen ikkunaan. Mutta halusin uuden varjostimen myös miniältä saamaani pöytävalaisimeen. En todellakaan raasinu ostaa niin kallista kristallivarjostinta siihen mitä hinnat oli. Niinpä sitten kattoin mitä kotoa löytyy. Ja löytyihän ne tarvikkeet. Vanha varjostinkehikko. Joutilas pöytäliina ja kristalleja.

Tällasen sitten tein.

Lamppu2.jpg

Tässä kuva siitä kun siinä on valot.

En halunnu ihan täysin kristallista varjostinta. Halusin että sopii yhteen verhojen ja muun sisustuksen kanssa. Olen ihan tyytyväinen tulokseen.

lamppu1.jpg

Keittiön tuolin päälliset jo oli aika kuluneet joten päällystin nekin uudelleen. Kankaan ettiminen oli aika työlästä. Tuntui etten löydä mieleistä millään. Mutta sitten löysin tätä paksua valoverhokangasta. Väri sopii muuhun sisustukseen ja jos jotain nestettä läikkyy tuolille niin ei ihan heti imeydy pehmusteisiin.

tuoli.jpgNyt kun olen päässyt vauhtiin niin päätin päällystää vähän muitakin tuoleja. Myös syksyllä hankkimani kiikkustuolin. Siihen en kyllä löytäny oikeaa värisävyä kankaista joita yleensä siihenkäytetään, mutta ostin sitten ihan erilaista kangasta. Saa nähdä millainen lopputulos siitä sitten tulee. Kuvia sitten kun valmistuu.

Ihanaa mekin saimme tänne etelään vihdoinkin talven. Nyt on lunta ja pakkasta.