Pahoittelen, kuvien laatu on tällä kertaa todella huonoa.

Puuhamaassa ei vielä päästy vielä ihan laittamaan pihaa talvikuntoon. Haluan odottaa että perennat on lakastuneet talvilepoon ennen kuin siivoan kukkapenkit. 

Jos sää sallii niin ensiviikonlopulla täytyy laittaa rusakkosuojat pensaille ja hedelmäpuille. Nurmikkokin täytyy vielä leikata, ettei jää kovin pitkäksi talven alle. Onneksi kaikki lehdet oli jo tippunut puista joten päästiin aloittamaan lopullinen haravointi.

IMG_4993.jpg

Terassai laitettiin talvikuntoon. Kesäkalusteet ja muu kesäsisustus vietiin varastoon. Laitoimme talvikalusteet pakalleen ja koristeet jotka saa jäädä koko talveksi. Altaasta valot, vesipumput, koristepatsaat ym. vietiin varastoon. Nyt vain toivotaan että saadaan siivottua koko tontti ennen lumen tuloa.

IMG_4997.jpg

Työmatkoilla ja välillä iltasinkin on tullut kudottua villasukkia. Tässä muutamista kuvat.

IMG_5007.jpg

Väriskaala on ollut pastillia. 

IMG_5002.jpg

Pitsiä, palmikkoa ja vähän raitaa.

IMG_5000.jpg

Niin lapsille kuin aikuisillekkin.

IMG_5008.jpg

Kaikkia en laita nyt nettiin kun niitäolisi aikamoinen määrä. 

IMG_5005.jpg

Tänään oli kaupunki laittanu jo ensimmäisiä jouluvaloja. Tästä se joulun odotus alkaa. Tätä ihanasti valaistua puuta saamme ihailla parvekkeelta. Saa nyt sitten nähdä minkälaista valaistusta sitten kaiken kaikkiaan tulee. 

IMG_5028.jpg

Joulukransseja  varten keräsimme vaarin kanssa jäkälää, sammalta ja lehdettömiä mustikanvarpuja. Jossain vaiheessa sitten täytyy tyttären haudalle tehdä jouluseppele ja muutenkin askarrella kotiin.