Nyt voi jo sanoa että kevät on saapunu meille. Muuttolintuja näkee jo aika paljon. Lehtokurppa lentää kellon tarkkuudella illalla ja aamulla pihan poikki. Jäällä on näkynyt Kurkija ja Joutsenia. Hanhiparvet lentää merelle. Ja mikä parasta Mustarastas on aloittanu keväisen laulunsa. Sekä tietty monet muut pikkulinnut. Puuhamaassa oli vielä niin paljon lunta että ei krookukset ole vielä nousseet maasta. Mutta sen jo näki että myyrä on tehny tuhojaan ihan valtavasti. Nähtäväksi jää nouseeko mitään. Ja jälistä päätellen rusakko tulee syömään ne vähätkin mitkä nostaa päänsä maasta. Eli ei hyvältä näytä vielä tässä vaiheessa.

Aika on mennyt taas siivillä. On saatu ulkoillakkin meren rannalla lenkkeillen. Reuma on ollu aika ärhäkkä mutta kortisonikuurilla on saatu sitä hellittämään hieman. Ja sen mukaa on päässy lenkkeilemäänkin. Ei tosin mitään hikilenkkiä. Mutta hissukseen kuitenkin.

20190331_091845_001.jpg

On ollu ihana seurata kevään tuloa. Nyt vaikka ei ollakkaan oltu Puuhamaassa niin on voinut ihan kotoa käsin seurata luontoa. Se on yksi niitä ihania asioita monesta mistä tykkään uudessa asuinalueessa. Luonto on niin äärellään.

Lumet on lähtenyt vauhdilla. Ensin satoi lähes viikon vettä ja sitten tuuli kääntyi etelään tuoden auringon ja lämmön.  Merellä jäät lähti lähes viikossa.

Vajaa puoltoista viikoa sitten merenlahti oli vielä umpijäässä.

20190331_091104.jpg

Ja nyt rannat on sulat. Ja kunnon tuuli pyyhkäisi loputkin helposti rantaan.

20190403_173056.jpg

Kun ei montaakaan asiaa oo pystyny tekemään niin oon leiponu ajan kuluksi. Milloin leipää milloin mitäkin. Onhanse mukavaa puuhaa ja taloudellistakin.