Kesälomasta on jo osa vietetty.  Normaalisti minulla on ollut tarkka suunnitelma mitä teen milloinkin loman aikana. Koskaan ennen en ole  viettäny lomaa näin että tänään  en tiedä mitä huomenna teen. Mutta menee se loma näköjään näinkin.  Olen menny sen mukaan kun on  ollu vointi minäkin päivänä. Olen käyny lenkillä ja kalassa. Muutaman Ahvenen olen saanu ja Hauen. Mutta sitäkin enemmän raitista ilmaa. 

Käytiin pojanpojan synttäreillä, mutta muuten olenkin ollu ihan kotosalla. Huomasin että polvet ei tykkää jos istuu paikallaan kauemmin joten en ees haaveile pitemmälle lähteväni reissuun. Olis aikas turhauttavaa pitää alvariinsa taukoa ja jaloitella. 

 

Tampereelta tullessa osuttiin matkalla ukonilmaan. Tai oliskko ukonilma osunu meidän reitille. No mitenpäin tahaansa. Mutta vettä ja rakeita saatiin ihan kunnolla.  Myöhemmin seurattiin taukopaikalla kuinka uusi ukkospilvi nousi järventakaa. Oli aika upea shou. Tosin en onnistunu salamaa kuvaamaan.

20190608_205752_002.jpg

Aamuiset kalareissut on ollu rentouttavia. Hiljaisuutta ja rauhaa. 

20190609_143102.jpg

Kesäkukat on voineet tosi hyvin ja kukkivat tosi runsaasti. Niin ovien edessä kuin parvekkeellakin.

20190616_135012.jpg

Siinäpä se alkuloma on mennytkin. Kotitöissä, kalalla ja naapurinemäntien kanssa seurustellessa. 

Mies aloittaa ensi viikolla kattoremontin mökillä. Jännittää mitä sieltä eristeistä löytyy. Siellä on pesiny mehiläisiä ja ampiaisia jo pidemmän aikaa.  Mutta kerron sitten myöhemmin siitä enempi.

Pelakuut on kukkinu niin runsaasti että oon raasinu katkasta kukintoja maljakkoonkin. Pelakuu kun kestää hyvin maljakossa leikkokukkana.

20190610_144032.jpg

Aurinkoista juhannusviikkoa kaikille.