Isäinpäivää juhlimme aivan yhtä paljon kuin äitienkin päivää. Vaari saa itse päättää kuinka sitä milloinkin juhlitaan.

(pahoittelen huonolaatuisia kuvia)

Perjantaina kukkakaupan kautta ruokakauppaan ja kotiin.Viikkosiivous ja koti juhlakuntoon.  Valkoisia ruusuja joka pöydälle sekä tietysti vaarin yöpöydällekkin.

is%C3%A46.jpg

Lauantaina leivoin Vadelmakakun vaarin toiveiden mukaan.

is%C3%A44.jpg

Täytteeksi kerma-vadelmatäyte. Omista keräämistä Vadelmista.  Päälle kermakuorrutus ja vadelmahyydytetty kakkupohja pinnalle.

Hyvin maistui. Eipä jäänyt jäljelle yhtään. Tosin tein ihan vain pienen täytekakun, kun olimme kahdestaan.

is%C3%A41.jpg

Lauantaina oli sumunen sää mutta ei satanu. Joten päätimme vielä kerran viedä verkot järveen ja lähteä sieneen. Suppiksia löytykin ihan kohtuullisesti vielä.

is%C3%A42.jpg

Illalla kun palattiin takaisin oli jo tuuli noussu ja vähän tihuutti vettäkin. Metässä ei tullu kylmä päinvastoin. Ja kun sitten tultiin järvenyli takasin autolle, niin kylmä tarttu todella kunnolla.

is%C3%A43.jpg

Näytti ettei sitä lämpiä ollenkaan. Pääsi kylmä luihin ja ytimiin. Tämä varsinainen juhlapäivä sitten vietettiin kakkukahvien ja hyvän ruuan merkeissä. Syötiin juhlavammin ja muun ajan vietin torkkupeiton alla. Taisin vilustuttaa itteni siellä järvellä. Kurkkukipee, viluttaa ja joka paikaa särkee. Mutta jospa se siitä ohi menee, kun lepää ja juo lämmintä. Vaari kävi kattomassa verkon ja sai ihan hyvän kokosen Kuhan ja pari lähes puolikilosta Ahventa.