Mökillä taas pitkästä aikaa. Menikin pari viikkoa että ei keritty sinne. Mistähän tuo ainainen kiire oikein tulee. Koko ajan tuntuu olevan jos jotain. No, ei käy aika pitkäksi.

Toiset viettää Halloveenia Amerikkalaisittain. Ittelle se on vainajien muistopäviä jolloin muistetaan niitä jotka on jo siirtyneet ajasta ikuisuuteen. Sytytettiin heidän muitolleen tuohukset ja hiljennyttiin.

20171104_190425.jpg

Halloveeni tunnelmaa kyllä antoi upea täysikuu pilvien lomasta

DSC_0257.jpg

Mökillä päästiin tekemään puutarhatöitä ja haettiin jo pihakuusi, mutta ei laitettu sitä vielä terassille. Kunhan seuraavan kerran päästään mökille niin sitten laitetaan jo ulkovaloja ja kuusi terassille. Kädet jo syyhyää että pääsen/joudan tekemään havuista koristeita itelle ja ystäville.

Sain sisällä laitettua mökin jo talviasuun, suursiivous tehty. Vaihdoin verhot ja matot samalla. Ja pitihän sitä jo laittaa vähän tunnelmavalojakin.

20171104_185955.jpg

Nyt olen kutonu sukkia ja virkannu keittiöön uuden maton. Sukkia olen tänne aikanaan kuvannu niin paljon että en enää viittiny laittaa kuvia niistä. Tosin olisin halunnu tehdä matosta isomman, mutta kude loppu. Nyt etsin lisää tuota samaa kudetta ja isonnan mattoa. Siihen saakka saa olla lattialla . Tein siihen lopetusreunan, mutta jos jostain löydän tuota samaa kudetta niin puran lopetusreunan ja jatkan sitä vielä.

Tästä kuteesta tein. On kierrätysmateriaalista valmistettua ontelokudetta. Jospa löytyy vielä lisää.

(no ni, hupsahti kuva väärinpäin)

DSC_0254.jpg

Tällasen siitä sitten tein. Halkaisija vain 163cm. Eli saa olla hieman suurempi.

20171105_174157.jpg

Oikein mukavaa Marraskuun alkua kaikille.