Hups ja kesä tuli ihan huminalla. Yhdessä päivässä viimeviikolla luonto muuttui vihreäksi. Ja lämmintä on riittäny. Ihanaa

1234.jpg

Kun oli lämmintä niin painepesuri esille ja pesemään portaita. Pesin portaat mökille sekä nämä pikkumiesten taikaportaat.

12345.jpg

Kaivon ympärystän.

12345678.jpg

Mökin ja leikkimökin terassin. Samalla käsittelin suojan uudelleen terassin pintaan. Kahteen kertaan käsittelin jotta sain siitä mieleisen. Ekalla kerralla huokailin että on ihanan lämmintä. Mutta jos toisella käsittelykerralla alko tuntua että nyt lämpöä on liikaa. Terassit sai kelon harmaan pinnan.

123a.jpg

Suihkualtaan tyhjensin, pesin ja täytin uudelleen. Nyt käytin vain lammen vettä ja sitten siitepölyajan jälkeen vaihdan sen kaivoveteen. Pysyy sitten hyvänä koko kesän.

1234567.jpg

Kesäkukkaruukut tyhjentelin ja putsasin. Nyt ne odottavat kesäkukkasia valmiina. Aika moinen määrä niitä tulikin.
Nämä ovat kiinteät muuratut kesäkukkapaikat roskakatoksen vieressä.

123456.jpg

Äitienpäivänä kävimme taas perinteisesti automuseolla ja rompetorilla. Tein todella hyviä löytöjä. Nämä laatikot tulee mökkiin hyllyksi tupaan. Saan pikkumiesten kuvaraamit niihin. Alkuperäisessä kunnossa. Olin tosi otettu.

1123a.jpg

Rusakon rontti oli alkukeväästä syöny pannustani mehitähdet. Nyt kun harvensin ja tein uutta mehitähtipenkkiä laitoin pannuun uudet alut kasvamaan. Laitoin tällä kertaa useampaa lajia kasvamaan.

123.jpg

Koska minulla on synttärit ja äitienpäivä niin lähekkäin niin sain tällaisen kortin puolisolta.

Peltinen aikas iso. Nyt täytyy etsiä pakka seinältä mihin sen laitan.

12345a.jpg