Kun muutettiin tänne pari vuotta sitten, niin jätin auki lopulliset maalipinnat. Sillä halusin ensin varmistaa että viihdytään täällä. Ja nyt kun se on todettu että viihdytään ja tosi hyvin. Uskalsin lähteä sisustamaan kodin kokonaan. Seinät maaluutin ennen muuttoa harmaaksi ( silloin reuma oli ärhäkässä vaiheessa enkä itte pystyny tekemään).  Ja tiesin että harmaa on se pääväri seinissä.

Vain tehosteseinän jäi puuttumaan.

Nyt olen saanu osan tehtyä.

Työhuone/kirjastohuone sai tehosteseinän. Talviloma viikko ei menny turhaan kun käsitöiden lisäksi sain seinän maalattua. 

20210201_094212.jpg

Kamari sai jo aikaisemmin myös tehosteseinän.

20200912_175651.jpg

Samoin keittiössä ruokailutilan seinät.

20201021_134821.jpg

Mukavaa puuhaa oli. Aika meni mukavasti ja oli kivaa nähdä kättensä jälkeä. 

Maalitkaan ei tullu edes kalliiksi kun pohjamaali oli jo seinissä. Kaikkiaan 3 seinää tuli maksamaan yhteensä 37e ja vielä on maalia jäljelläkin.

 Täytyy  vielä  suunnitella olkkarin seinä. 

Olis kyllä ideoita vaikka kuin. Mutta kun niitä ei voi toteuttaa sen vuoksi että ne ei käy sitten joka vuodenaikaan. Esim. Kukkakuviot ja joulu. Olisi aika outo yhdistelmä. No minun mielestä kuitenkin.

Tammikuu vaihtui Helmikuuhun ja ollaan saatu oikea talvi tänne eteläsuomeenkin. Jäät ei kestä pilkille menoa, niin onpahan aikaa lomalla puuhastella sisustuksen ja käsitöiden  parissa.

Mukavaa alkanutta Helmikuuta kaikille.