Pakkanen vieraili puuhamaassa ja koristeli maailmaa kauniilla hurteellaan. Pakkanen näytti jatkuvan ja jo kerkesin ajatella että monta asiaa  jäi tekemättä. Mutta siitä se ilma taas lämpisi välillä vettä sadellen ja välillä aurinkokin on paistanu.

IMG_7415-normal.jpg

Istuttelin vielä pikkumiesten iloksi leikkimökin ikkunakoristeeksi kanervia sammalikossa. Tontin jouduin haravoimaan kolmesti kun tuuli toi kauempaa lehtiä. Mutta nyt sekin on sitten tehty.

IMG_9008-normal.jpg

Kun maa kerran suli vielä kokonaan  niin innostuin istuttamaan lisää tulppaaneja ja grookuksia.

(tässä kuva yhdestä satsista)

Loput kukkamukulat oli niin edullisia että ei niitä voinu olla ostamatta. No kyllä tohon pihaan vielä mahtuu vaikka kuinka paljon. Mutta terassilla istuessa sain idean. Leikkimökin katto on sammalta ja mehitähtiä. Niinpä päätin kokeilla josko se keväällä kukkisikkin. Istutin leikkimökin katolle reilusti rookuksia terassinpuoleiselle sivulle. Jos onnitun saamaan kukkimaan niin ensisyksynä toisellekkin puolelle. Jos kukkii keväällä niin laitan kuvan tänne teille nähtäväksi.

IMG_7619-normal.jpg

Vaikka välillä on tullut vettä taivaan täydeltä, niin on riittänyt kauniita kuulaita ulkoilusäitäkin. Pihatöitä on vaarin kanssa innolla tehty yhdessä. Luonto se on kaikessa kauneudessaan joka saa mielen rentoutumaan. Ja siellä sitä vaarin kanssa vietetäänkin aikaa silloin kun sinne joudetaan. Vielä on verkotkin pyytämässä.

IMG_7599-normal.jpg

Tämän kauniin syksyisen kimpun sain ihanalta työkaveriltani nimipäivänäni. Kaupungissa parvekkeella se on jaksanut ilahduttaa jo pari viikkoa, ja näyttää edelleenkin hyvältä. (Parvekkeella siksi että koritekaalit ei tuoksu kovin hyvälle)

syksy%202013%20018-normal.jpg

Nyt on Marraskuu kohta puolessa välissä ja ollaan aloitettu jo jouluvalaistuksen suunnittelu. Eiköhän viikon tai parin päästä laitella ne paikalleenkin. Taas kävi niin että valaistus laajeni, mutta nälkä tulee syyödessä. Tässätapauksessa sanosin, suunitellessa.