Niin se on. Elämä ottaa mutta antaakin. 

Moni pieni ja suurikin haave täyttyi tämän muuton yhteydessä.

Minulla on 3 viikkoa kesälomaa. Ensimmäinen viikko meni pakatessa. Normaalisti ei ois menny niin kauaa, mutta reuma rajoitti pakkaamista. Ostettiin muovisia muuttolaatikoita ja pahvisia muuttolaatikoita. Kirjoitin jokaisen laatikon päälle mihin huoneeseen viedään ja onko särkyvää vai ei. Aikaisemmin edellisellä viikolla maalari kävi ostamassa valitsemani maalin ja maalasi haluamallani tavalka. Jonkin verran tuli maksamaan. Mutta kyllä jälkikin oli sen arvoista.  Jos itse olisi tehty maalaukset olisi aikaa mennyt enemmän.

20180915_105604.jpg

Viikonlopulla sitten tehtiin muutto. Kahdestaan miehen kanssa ei oltaisi onnituttu, mutta onneksi siskon mies ja heidän kaksi poikaa oli apuna. Muutto kävi heiltä tehokkaasti. Lämmin kiitos heille. Kun kotiudutaan tänne niin täytyy kutsua muuttoapurit ja maalari syömään.

Onneksi on kaksi viikkoa aikaa laittaa tavarat paikoilleen, siivota vanha asunto ja luovuttaa avaimet. Heti laitoin makuuhuoneen siihen kuntoon että päästiin nukkumaan.  Ai että oli ihanan hiljaista.

20180917_094811.jpg

Sitten ollen laittanu keittiötä, olohuonetta jja parveketta. Kirjasto työhuoneen jätän viimmeiseksi.  Ihanaa kun nyt makuuhuone on makuuhuoneena ainoastaan. Ja olohuone on niin iso että saatiin ruokapöytä olohuoneeseenkin. Ihanaa syödä ja kahvitella olohuoneessa juhlapäivinä ja kun on vieraita. No meillä on ollu tapana syödä olohuoneessa ennenkin. Nyt sitä varten on ihan ruokapöytä. Siitä haaveiltiinkin kauan. Samoin kirjastohuoneesta.

Tää on muutenkin ihanalla paikalla. Rakennettu rantaan ja marja ja sienimaastot vieressä. Samoin lähellä uimapaikka. Ja tuo hiljaisuus ja rauhallisuus. On kun olis tullu ihan eri maailmaan. Mutta militäärialue tekee omat rajoitteet asukkaille. Mutta ne ei oo niin mahdottomia vaatimuksia kuitenkaan.

Parveke on lasitettu joten on osa olohuonetta.

DSC_0748.jpg

Millään ei malta kokopäivää kyykkiä sisällä kun luonto on niin vieressä.

DSC_0753.jpg

Meillä on rannassa venepaikat ja omat krillipaikat  asukkailla. Eli aina ei tarvii lähteä mökille kun haluu kalalle tai krillaamaan. 

DSC_0755.jpg

Käytiin vähän käppäilemässä iltasella. Kyllä nautittiin. Täällä eläminen on mökkeilyn ja kaupunkiasumisen sekoitus. Sieniä näkyy tulevan tosi reilusti. Kun tulee kulkuluvat ja kunto jos paranee niin pääsee tuonne mettiin sienestämään ja kalalle.

Työmatka kylöä piteni, mutta sen eteen että tällaiseen rauhasn on päässy asumaan kulkee vähän pidemmän työmatkan. 

Huomenna taas jatkuu muuttolaatikoiden purku ja kodin sisustus.

Kiitos kun vierailit sivuillani.