Tänä vuonna emme saaneet valkoista Joulua. Lämmintä oli +6C ja aurinko paistoi.

Sain kaikki käsityöni valmiiksi ennen Joulua. Pakattua ja laitettua maailmalle. Osan vein ja  osan laitoin postissa

Tässä lopuista kuvaa.

2.jpg

Kynsikkäitä ja töppösiä tuli tehtyä aikamoinen määrä tänä syksynä. Mutta kaikki meni maailmalle. Mikä Joululahjaksi, mikä muuten vain lahjaksi ja osa Pelastusarmeijalle.

6.jpg

Joululiinoja virkkasin myös ystävilleni. Nyt he ovat saaneet lahjaksi vuosien varrella niin paljon joululiinoja, että enään en taida ensi vuonna näitä virkata.

5.jpg

Jouluaattoa vietimme Tampereella lastenlasten kanssa. Ja kyllä se joulumieli tuli, kun katteli niiden lasten touhua. Tosin ulkona oli todella lämmintä ja aurinkoista.

Matkalla pysähdyimme pitämään taukoa ja eipä Joululta tuntunu.

1.jpg

Yöllä palasimme kotiin ja seuraavana aamuna sitten suuntasimme mökille Joulun viettoon. Ulkoilimme, saunoimme ja nautimme hiljaisuudesta.

Ulkoillessa tapasimme sienestäjiä ja hyviä saaliita olivat löytäneet Suppilovahveroita. Itse ei enään kerätty, sillä saalista on saatu jo yllin kyllin meidän ja vähän muidenkin tarpeisiin.

Tapanin päivänä saimme mekin ensilumen maahan. Eihän sitä paljon tullu, mutta lunta kuitenkin. Perinteisesti kotona oli valkeaa ja mökillä punaista. Mutta joulumielihän tulee mielen sisältä, olipa sää mitä tahaansa.

3.jpg

Punaisen Joulutähden vaari osti ja veimme sen mökille. Valkeat Joulutähdet jäi kaupunkiin.

10.jpg

Minä rakastan Joulutähtijä. Tänä vuonna en edes ostanu itelle muita joulukukkia kuin niitä .

Tässä kuvaa vähän Puuhamaan Joulusta

11.jpg

Tässä näkyy että ensilumi saatiin.

12.jpg

Nyt jäämme odottamaan vuoden vaihtumista ja sekin aika on tarkoitus viettää mökillä Puuhamaassa. Toiveissa on että saataisiin jopa lisää luntakin.

Hyvää ja rauhallista vuoden vaihdetta ja parempaa tulevaa vuotta 2016 kaikille teille.