Käsittämätöntä että jo Helmikuussa Mustarastas laulaa. Ja Talitintit pitää aamuisin ihan kunnon konserttia. Kohta ei ole lunta ollenkaan. Vettä on sadellut ja lämmintä on riittänyt +2 - +6 astetta. Ihan kauhulla odottaa millanen kesä mahtaa tullakkaan kun koko talvi on ollut niin leuto.

Vaikka pelkäänkin että tulee kylmä kesä, niin kyllä ajatukset kuitenkin jo on kevään touhuissa. Ei enään kauaa kun saa jo laittaa esikasvatukseen juurakoita ja mukuloita. Kyllä sitä odottaa innolla, että taas näkee kevään ensimmäiset kukkaset puutarhassa. Nyt ei näsi enään kuki ensimmäisenä, kun se hävitettiin myrkyllisyyden tähden. Sehän se ensin kukkasensa aukaisi pihassamme.

Nämä kuvat menneiltä vuosilta. Mutta piti jo päästä hieman haaveilemaan.

IMG_0176%5B1%5D.jpg

Krookukset ovat sitten seuraavat, ellei pupujussi kerkiä niitä syömään. Joinakin keväinä osan on pupujussi niittäny.

IMG_1288%5B1%5D.jpg

Sitten on Tulppaanit ja siitä se sitten alkaa. Silmän iloa ja sielun hoitoa.

Kävin tuossa pari viikkoa sitten kävelemässä kaupungilla. Jo oli Narsissit ym. kevät kukkijat nousseet ylös, olivat jo reilun 5cm kasvaneet. Saisivat vielä nukkua talven unta.

Viikonlopulla kävimme Tampereella niin siellä oli ihan talventuntua. Nautimme lastenlasten kanssa olemisesta ja tietysti miniän ja pojankin seurasta. Kyllä ne nuo pikkumiehet kasvaa kovaa vauhtia. Kun on 2-3kk väliä ettei heitä näe, niin jopa ovat taas venähtäneet.

Mutta ainahan sitä pitää ajatella positiivisesti. Kunhan Puuhamaan piha sulaa kokonaan lumesta, niin se kuivuukin nopeasti ja sitten pääsee taas rapsutteleman. Se keväisen mullan tuoksu. Ah kun se on ihanaa.

Parin viikon päästä aloitetaan taas mökkeily. Voi että odotan innolla jotta pääsee pois täältä asvalttikylästä.

Koko talvi on romuska toisensa jälkeen tullu. Nyt toivutaan poskiontelotulehduksesta (jälkitautina sain sen). Nyt todella toivon että tää olis jo viimmeinen tälle talvelle. Mutta tätä se on kun ei ole kunnon talvea jotta pakkanen nujertais pakkanen.

Hyvää ja suunnittelun iloa kevättä odotellessa.