Oli ihanaa kun poika kävi pikkumiesten kanssa viikonlopun vietossa meillä. Aika kului siivillä. Ulkona satoi vettä koko viikonlopun joten oleskeltiin sisätiloissa.  Askarreltiin ja leivottiin. Minä tein taikinan ja pojat teki pullaukkoja ja pullamatoja. Ukoista tulikin tosi pullakoita. Pojat tykkäs syödä omia tuotoksiaan ja riitti niitä vietäväksi kotiinkin.

20181208_165431.jpg

Joulun laitto on jo täydessä vauhdissa. Jo kuukauden alussa laitoin ikkunoihin joulutähdet. Ja nyt on pikkuhiljaa laitettu joulukoristeita sisälle.

Keittiöön laitoin hyllyn pääle seimivalon.

image.jpg

Jouluverhot laitoin jo ikkunoihin samalla kun jouluvalotkin. Valkoisella mennään jälleen.

image.jpg

Vaikka sitä joka vuosi päättää ettei mitään uutta enää tarvita niin toisin käy. Kun näin nämä ihanat siivet niin halusin ne heti. Halusin tehdä niistä verhonpidikkeet.

image%20%283%29.jpg

Enkä tätäkään enkeliä voinut vastustaa. Oli niin ihastuttava että pari niitä sitten saapui kotiin.

Kyllä Joulu on ihanaa aikaa. Saa laittaa kotia kauniiksi, pukea uuteen asuun. Nyt kun vain saisimme vielä luntakin ulos, jotta pääsisi kunnolla joulutunnelmaan. Jotenkin minusta Jouluun kuuluu valkoinen lumi.

image%20%282%29.jpg

On se kumma, joka vuosi täytyy tehdä uusi ovikranssi. Tänä vuonna pajusydämmeen laitoin enkelin ja lumihiutaleita. kuumaliimalla pysyy hyvin. Olisi niin ihana ollut tehdä havuista tai sammaleesta, mutta kun tulee rappukäytävään lämpimään niin en tohtinu tehdä sellaisesta materiaalista.

20181127_193925.jpg

Tonttukukylä on saanut lisää tonttuja jotka olen maalannut uudelleen kun en halua punanuttuja. Samoin muuta pientä on tullut hankittua. Laitan sitten lisää kuvia kun saan paikalleen. Tämän viikon aikana on tarkoitus saada joulu kotiin laitettua.

Sitten ensiviikon saan keskittä leipomiseen ja suunnittelemaan jouluruokia. Tänä vuonna emme menekkään Tampereelle jouluaattona, vaan poika tulee perheineen meille Joulun viettoon. Ihanaa saada lapsia jouluksi kotiin. Jotenkin on ihan eri into laittaa Joulua kotiin kun tietää että saadaan poika perheineen meille. Me ei laiteta Joulua ollenkaan mökille kun kerran ei siellä olla koko talvena. Mutta menee se Joulu näin kotosallakin. Ja kun olen usien ollu sairaana juuri joulunpyhinä niin monesti on laitettu mökille koristelut ja sitten keväällä käyty riisumassa. Mikä kumma se onkaan että minä saan flunssat juuri jouluksi. Toivottavasti en tänä vuonna.

Lisää sitten kun saan kaikki paikalleen.

Oikein mukavaa Joulun odotusta kaikille.