Nyt kun ei satu nukuttamaan, niin päätimpä päivittää vähän tietoja täälläkin. Koko syksy ja alkutalvi on ollu niin kiireistä, että ei ole kerinny edes täällä kirjottelemaan.

Mökillä on käyty tekemssä syystöitä pihalla ja laitettu sitä niin sanotusti talvikuntoon.

Kaiken kiireen keskellä odotimme ja jännitimme tuleeko pikkumies vai pikkuneiti pojan perheeseen. Ja neljäs pikkumieshän sieltä tuli. Olin muutaman päivän sitten apuna siellä. Ja kyllä se taas niin minulla kuin vaarillakin oli sydän myyty kun sen sulosen pikkukäärön näki. Puhumattakan kun sen syliinsä sai. 

Käytiin sitten yhtenä iltana vaarin kanssa lenkkeilemässä Tampereella kaupungilla. Olipa siellä kauniit valaistukset laitettu. Siellä oli jotkut valojuhlat ja jouluvalot samaan aikaan. Aivan ihanat.

IMG_0028.jpg

Harmi vaan kun siellä ei ollut yhtään lunta. Espoossa satoi silloin Perjantaina kauheesti kun lähdimme Tampereelle ajalmaan. (Mutta kun Tiistai-iltana palasin oli ne jo sulanu. Jäi ensilumi nauttimatta)

IMG_0041.jpg

Kotonakin on ollut kaikenlaita puuhastelua. Suursiivousta ym. Leivottua on tullut tänä syksynä aika paljon. Vaikka ei ehkä linjoille niin hyvää tekisi. Tässä muutama kuva leipomisistani.

Tämän kakun tein miniälle kun pääsi sairaalasta vauvan kanssa kotiin.

IMG_0063.jpg

Tän kakun tein töihin 

IMG_5061.jpg

Ja nää sitten Itsenäisyyspäiväksi 

IMG_0182.jpg

Sen verran joulua olen laittnut, että parvekkeelle valot ja ikkunoihin joulutähdet. Menin töiden jäken kukkakauppaan ostamaan leikkokukkia Itsenäsiyyspäiväksi. Mutta en voinu vastustaa kun siellä oli aivan ihania valkoisia Joulutähtiä. Niitä sitten ostin pari. Tosin ei noi nyt ihan valkoisia ole enemmänkin kerman värisiä.

IMG_0137.jpg

Itsemäisyyspäivää vietimme vaarin kanssa kahdestaan kotona. Teimme juhlavampaa ruokaa ja tietty sitten linnan juhlia kattellessa täytekakkua, kahvia ja teetä.

IMG_0150.jpg

Työmatkoilla olen neulonu. Iltasin ommellut ja neulonu. Mutta niistä joskus sitten enempi.

Pojan perheelle neuloin töppösiä. Samoin ystävän vauvelille. Ja perinteisesti Pelastusarmeijalle. On sitten mitä viedä kun padat tulee kupugille.