Tänä vuonna olemme saaneet nauttia kunnon talvesta. Kun kattoo ikkunasta ulos tai menee ulos, niin ihan huokaisemaan laittaa kun on niin kaunista. 

image.jpg

Lumi on pysyny puissakin jo pitemmän aikaa. Mikä saa kaiken niin kauniiksi. 

Kun aamulla lähtee töihin ja kun palaa takasin, niin pitkä työmatkakaan ei tunnu miltään. Kaikki tämä kauneus on sen arvoista.

Ei mustia tienpenkkoja, ei loskasta harmaata katua niin kuin tuolla kaupungilla. Onneksi täällä ei oo suolattu eikä hiekotettu tuota tietäkään. Sitä pitää ajella sen mukaan kun on kelit. Tosin minä oon ajanu autolla tosi vähän tänä talvena kun oon kulkenu miehen kyydissä enimmäkseen. On ollu oma hovikuski.

20190127_143344.jpg

Lunta on kertyny jo runsaat 50cm. Ja onneksi lisää luvassa. Valkousta puhdasta lumipeitettä. 

20190127_142835.jpg

Välillä kävi kunnon pakkasetkin. Päästiin täälläkin -28 asteeseen. Mutta ei ne kovemmat pakkaset kauaa olleet. Parina päivänä vain. Mutta saipahan nauttia siitä että sai pukea lempitakin päälleen. Tosin ranteeni ei tykäny kovista pakkasista. Mutta löysin apteekin tarjonnasta kunnon rannetuet. Näistä on ollu apua. Kaikkeehan ei tietty voi saada. Mutta kivuista huolimatta nautin tästä oikeasta talvesta.

Näiden rannetukien kanssa oon pystyny tekemään myös paremin käsitöitä. Ei ranteet väsy ja kipeeny samalla lailla.

Sitä kun ei vain osaa olla tekemättä mitään.

20190125_232124.jpg

Toivon / uskon, että kun pitää kunnon talvea pakkasineen niin moni flunssapöpö jää pienemmälle kierrokselleen. Tosin pitihän tässä pikkuräkätauti pitää. Van jos isommilta välttysi. 

Oikein mukavaa alkanutta Helmikuuta kaikille. Nautitaan tästä meidän niin ihanasta talvesta.