Vuosia olen jo toivonu ittelleni ja miksi ei muillekkin käyttöön rauhaisaa luku-ja  oleskelupaikkaa. Paikkaa, jossa saa olla rauhassa ilman että kattelee mitä vielä pitää tehdä. 

Vihdoinkin se on totta. Tosin paikka ei ole pysyvä. Kun jossainvaiheessa kasvihuoneeseen täytyy vaihtaa muovit, teemme uuden kasvihuoneen tuolle paikalle  missä on nyt tää huvimaja ja siirrämme huvimajan omenapuiden katveeseen kasvihuoneen paikalle. Mutta siihen saakka.

Mieheni pongasi huvimajan tarjouksesta ja kävimme kattomassa. No, mukaan lähti. Oli hyvä tarjous, nyt sama huvimaja on hinnaltaan kolminkertainen.

 

20170703_180321.jpg

Terassilta siirsin putkisängyn huvimajaan ja terassille laverin. Sain huvimajaan mukaan ripauksen romantiikkaa ja terasille ilmavuutta.

20170703_180547.jpg

Kesäkukkia ja lyhtyjä tuomaan lisää tunnelmaa.

20170703_180405.jpg

Vanha musta aikansa parhaat päivät nähnyt kynttiläkkö sai uuden elämän. Puhdistin ja maalasin uudelleen. Sähkövalosarja ja kynttilät. Näin sain valaistuksen tummeneviin Elokuun iltoihin.

20170703_225506.jpg

Itikkaverkoista jotka tuli mukana en tykänny, joten valkoiset valoverhot pääsi hoitamaan niiden virkaa. Arkipäiväpeittona toimii sini-harmaa-valkoinen päiväpeitto. Muulloin sitten valkoinen.

Entiset miniän harmaat metallituolit ja metallipöydän maalasin myös valkoiseksi. 

Pitsiliinat tuo lisää romantiikkaa. Olen niin onnellinen huvimajastani. Siellä on jopa nukuttu niin päikkäreitä kuin yöuniakin. Ja mikäpä on nukkuessa kun ei ole itikoita ja raitista ilmaa on riittämiin.

Pieni kukkapöytä pedin vieressä toimii mukavasti laskutilana kirjalle ym. Kun köllii sängyllä.

20170703_180524.jpg

Koristetyynyillä ja kukkien väreillä lisäsin tunnelmaa. Valkoisilla torkkupeitoilla saa viileänäkin päivänä sopivan lämpimät päikkäriunet.

Tuo arkipeitto on hyvä jotta voi puutarhatöiden lomassakin hetkeksi hengähtää huvimajassa pelkäämättä että päiväpeitto tuhraantuu ja menee pilalle. Tosin uusia suunnitelmia kehittyy kokoaja lisää. Röyhelöiset tuolinpäälliset ym.

Mutta aloitimme saunaprojektin. Tulimme siihen tulokseen että entinen saunaratkaisu ei ollu paras mahdollinen lauteiden - ja värimaailman osalta. Se on vielä vähän kesken, mutta siitä artikkeli myöhemmin.